Jak w temacie, czy ktoś wie czy jest możliwość aktywowania owej funkcji VAGiem lub jakimś innym interfacem ?? Jeżeli tak to może ktoś napisze jakiś tutorial ? Na pewno taka wiedza przyda sie potomnym
Ledwo tydzień mija od odbioru samochodu po naprawie ... I już kolejna zagadka.
W trakcie jazdy na włączonych światłach - podświetlenie panelu sterowania szybami w drzwiach kierowcy, sterowania lusterkami, sterowania szybą w drzwiach pasażera - gaśnie na kilkanaście sekund i się zaświeca.... I to bez jakiejkolwiek regularności.... Kiedy brak podświetlenia szyby można opuszczać , podnosić...
Jestem oczywiście w kontakcie z moim serwisem Inter Auto Kraków, szukamy rozwiązania (prawdę powiedziawszy myślałem że dziś zostało znalezione - ale wieczorny powrót do domu udowodnił że jednak nie....). Muszę się z nimi jeszcze raz skontaktować...
Czy to może wynikać z niesprawności np.: jakiegoś bezpiecznika?
Czy taki problem wyjdzie na diagnostyce VAG?
Czy ktoś miał podobny problem i pomoże mi w ewentualnym naprowadzeniu panów z INTER AUTO - zanim rozbiorą pół samochodu w poszukiwaniu ewentualnego "buga"?
:roll:
Mi tez dzis po odpaleniu nie zaswiecilo, a pojawilo sie kilka sekund pozniej.
Obstawiam, ze albo wtyczka w drzwiach kierowcy nie styka dobrze z tym panelem (podswietlenie jest z nim powiazane) albo jak nastepuje jakis dziwny spadek napiecia po odpaleniu auto to ten uklad jest odlaczany na kilka sekund.
Mi tez dzis po odpaleniu nie zaswiecilo, a pojawilo sie kilka sekund pozniej.
Obstawiam, ze albo wtyczka w drzwiach kierowcy nie styka dobrze z tym panelem (podswietlenie jest z nim powiazane) albo jak nastepuje jakis dziwny spadek napiecia po odpaleniu auto to ten uklad jest odlaczany na kilka sekund.
Przy odpalaniu pali, pojeździłem dziś trochę po mieście i paliło - dopiero gdzieś po 30 min jazdy, wyjeżdżam na drogę krajową, włączam tempomat i jadę sobie spokojnie bez nerw... i po chwili zonk - jest ciemność, świeci.... i potem znów ciemność na chwilkę....
Komentarz